0

CASAL D’ESTIU 2020

Us presentem el CASAL d’ESTIU GUINEUETA 2020! Es farà a La Masia, i està adreçat a infants de 3 fins als 12 anys. Amb activitats per tots els grups (petits – mitjans – grans). Des de tallers de cuina i batucada, jocs d’aigua i de taula, psicomotricitat i tast d’escalada, a taller de DJ pels més grans del casal! Un estiu ben diverit!

➡El dia 25 d’abril s’inicien les inscripcions online!
Podeu escriure a estiuguineueta@gmail.com o trucar al 644 69 00 29 per més informació. Us deixen l’enllaç de la campanya d’estiu de Barcelona:
vwww.vacances.barcelona.cat/campanya-vacances-estiu

De moment l’Ajuntament ha confirmat la campanya d’estiu! 😀Esperem que la situació ens permeti fer activitats amb els infants. Per descomptat seguirem totes les indicacions de Salut i Educació i prendrem les precaucions necessàries.

0

TALLER DE IOGA EN FAMÍLIA – dilluns 30/9 – GRATUÏT

L’Espai Familiar Guineueta organitza…. TALLER DE IOGA EN FAMÍLIAdilluns 30 de setembre – a càrrec de la Lourdes.
De 17h a 17:30h, serà per famílies amb infants de 3 a 5 anys.
De 17:45h a 18:15h, serà per famílies amb infants de 1 a 3 anys.
Inscripcions:
GRATUÏT!
– Inscripcions per ordre d’arribada a epiguineueta@gmail.com (indicant data de naixement)
Tindran prioritat les famílies inscrites a l’Epi en el curs 2019-2020. A partir del 25/9, s’obren les inscripcions per tothom.
– Grups de 10-12 famílies màxim. Si no s’arriba a 6, no es farà l’activitat.
Descripció de l’activitat:
És un ioga pensat sobretot per als infants a través del joc, on s’espera que els adults acompanyants vinguin també amb ganes d’engrescar-se, implicar-se i jugar. Farem pranayamas adaptats al moment evolutiu de l’infant en forma de joc la majoria d’ells.
Important venir sense expectatives i també entendre que si l’infant no s’integra i no permet en el desenvolupament de l’activitat, es demanarà respectar el grup i si cal sortir una estona de la sala.
0

Què s’emporten les famílies aquest curs?

Per tancar el curs, vam reflexionar entre totes què ens emportavem de l’Epi aquest curs 2018-2019 a través d’un mural. Mireu quants colors!

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

Un cop acabat el curs, i amb una mica de calma, les recollim perquè poder-les rellegir i perdurin… “Sense memòria no hi ha història ni identitat”.

Joc, companyes i alegria. Pintar, el gronxador, les cançons. Compartir, créixer com a mare i com a filla, aprendre dels demés. Amistat, compartir, riure, tribu. Ens va agradar el dia de la música. Les cançons, els matalassos, compartir els altres companys. Complicitat, somriures, amistat, compartir, bons moments, desconnexió. Amistat i bons moments. Compartir experiències. Titelles, xerrades, jugar amb matalassos, activitats de pintura, aigua… diversió amb altres infants. Diversió, rialles, convivència, descobrir coses noves. Ens han agradat molt les activitats dirigides (pintar, música, sorra…). L’ambient i les seves activitats, sobretot quan ballem. Diversió, juguem, hem fet amics i amigues, compartir. Les xerrades m’han agradat molt, compartir amb les famílies. Amistats i experiències viscudes. Saltar al matalàs, el gronxador, pintar, els contes i les disfresses. La sala de psico. El que més ens agrada és “La Pepa” i les titelles i les experiències amb llum, sorra i aigua. Ahh!! I pintar. Compartir moments alegres. Activitats a l’aire lliure, pintar i cantar. Disfrutar amb els amics. Un espai on compartir estones amb diferents famílies. Moments de rialles, compartir, créixer, … Música, capgrossos, pintura, jugar amb tots els amics de l’Epi. Molt bones experiències compartides. Aquest any m’emporto moltes cares noves a la meva vida i una molt bona experiència de fer un espai familiar. Poder fer el mico amunt i avall amb els nous amics que ha conegut. I el seu pare, la idea tan maca d’educar els nens respectant allò que els hi agrada… Gronxador i els matalassos. Que hi ha psico i contes. Les ganes de tornar a jugar com quan era una nena. Els tallers de la Cris. Molt contenta. Les propostes i les festes. El bon ambient que hem creat entre totes i que segueixi així. Ens hem estimat molt. Jugar amb tots els nens i les nenes. Les activitats han sigut molt xules, m’ho he passat molt bé. Les rotllanes i el cos. L’experiència de saltar en els matalassos. Descobrir el món d’una altra manera. Felicitat, amistat i diversió. Compartir moments d’experimentació (pintura i altres “marranades”) amb altres infants. Creativitat, distracció i el gronxador super guai. Jocs compartits. Amics, els jocs, les activitats de música, ball, pintura. Veure al meu fill jugar i gaudir cada dilluns. M’emporto un grup de persones increïbles.  Continuar compartint el creixement dels nostres fills. Veure jugar a la meva filla feliç. Un bon record de tots/es plegats. Ha sigut una experiència molt enriquidora. Ens emporten un any ple d’experiències amb la nostra família de l’Epi. De l’Epi, m’emporto molts bons records.

0

S’OBRE UN DIA MÉS PER SETMANA: Dilluns i dimecres. Inscripcions obertes!

Famílies,

La proposta definitiva de l’Epi d’estiu! AMPLIEM I OBRIM 2 DIES A LA SETMANA COM A EPI D’ESTIU: DILLUNS I DIMECRES, mateix horari, mateixa proposta per setmana.

Dimecres tenen prioritat les famílies que estan en llista d’espera, però es pot apuntar qui vulgui, i podeu repetir els 2 dies si hi ha plaça.

Ens reservem el dret d’anul.lar l’activitat si no arribem al mínim previst. Rebreu un email de confirmació per a les que s’apuntin dimecres.

 

Edats dels infants, barrejades de 1 a 6 anys (havent cursat P5).

Horari: 17:30h – 19:30h.

Grups de màxim de 10 famílies.

Referent: Cristina

Espai: A la sala gran de l’Epi, 1a planta. Masia de la Guineueta. Adreça: Plaça Ca n’Ensenya, 4 (al costat de l’escola Àgora, davant del districte, darrere del Mercat de la Guineueta).

Estructura del dia i pedagogia:

Seguim una metodologia de propostes en l’espai, joc per racons, basades en un acompanyament i joc lliure i respectuós, partint sempre del desig de l’infant. Són 2 hores per gaudir del vostre fill/a a partir del joc i la relació en un espai preparat i pensat amb aquesta finalitat. A més, setmanalment, s’introdueix una proposta nova, en la que decidiu si participar o no. No solen ser activitats dirigides.

L’estructura de les sessions: Sempre pujarem primer a la sala on  farem una rotllana inici un cop arribeu la majoria (presentació grup i presentació proposta) + joc lliure + proposta + conte/cançons + rotllana de comiat.

Calendari i propostes:

(Les propostes ocupen part de la sessió, l’altra part és joc lliure i activitat tranquil.la per acabar, incloent rotllana d’inici i final). Els dies on hi ha propostes que es fan a l’exterior, es comença a la sala i s’acaba també a la sala.)

Tots els dies, hi haurà possibilitat de mullar-nos amb la mànega a la plaça, si porteu banyador i xancles.

Roba i altres a portar: propostes d’aigua i pintura: banyador, crema solar, xancletes, tovallola.

Per estar a la sala: sense sabates. Podeu portar mitjons antilliscants o anar descalces.

Dimecres 26/6: Piscines d’aigua a la plaça, i transvasaments per als més petits

Dijous 27/6: Piscines d’aigua a la plaça,i pintura

Dilluns 1/7 (grup ple): Pintura a la plaça

Dimecres 3/7 : Mateixa proposta.

Dilluns 8/7   (grup ple): Piscines de sorra de platja a la sala – experimentació.

Dimecres 10/7 : Mateixa proposta.

Dilluns 15/7 : (queda 1 plaça): Jugar amb paper triturat a la sala.

Dimecres 17/7 : Mateixa proposta.

Dilluns 22/7 : (queda 1 plaça): Fang i per als més petits podem fer pasta de sal, poden experimentar amb la farina; llegums.

Dimecres 24/7 :  Mateixa proposta.

Inscripcions i preu: Inscripcions per rigurós ordre d’entrada d’emails; en principi no es pot canviar de dia sense consultar-ho prèviament. Preu: 6€/sessió.

Inscripcions obertes fins a omplir els grups. Us podeu inscriure els dies que vulgueu. No es reserven places.

Ens reservem el dret d’anul·lar-ho si no arribem al mínim previst.

Envieu email per concretar hora per fer la inscripció si encara no l’heu fet i confirmar import total.

Cobrament: a finals de juliol, per domiciliació bancària.

Agraïm difusió a qui creieu li pugui interessar! Aviat tindrem cartell!! Per si ho voleu posar als casals, a les escoletes, on creieu!!

Qualsevol dubte, ens podeu escriure!!

0

Aquest dissabte és festa major per la mainada!!!

Famílies!!

Aquest dissabte ja és el Simbikids, la Festa Major Familiar de la Guineueta, i l’Esplai celebra el 40 anys! DES DEL MATÍ – PARC DE LA GUINEUETA.
En el cartell teniu tota la info d’horaris, activitats…!!
Ja podeu comprar els tiquets de la super paella que farà el col.lectiu All Negre per 6€ al Bartolo9BArris, a la Masia de la Guineueta.
Feu difusió i estigueu atentes a les xarxes!
image.png
0

Dilluns ja comencen les inscripcions del Casalet d’estiu!

Truca o escriu i reserva hora per fer la inscripció!

ON: Oficina de la Masia de la Guineueta, Plaça Ca n’Ensenya, 4

DIES I HORARIS: Del 29 d’Abril al 15 de Maig (beca); fins 13 de juny (sense beca)

  • *Setmana del 29/4, es recomana amb cita prèvia per email.
  • A partir del 6/5 fins 15/5:
    • Dilluns i dimecres 11h a 13h;
    • Dimecres i dijous: 15:30h a 17h & 19:30h a 21h.

A partir del 15 de maig, no hi haurà un horari establert ni una atenció tan personalitzada.